WELKOM BIJ ONZE NACHT WINKEL

Wij zijn een avondwinkel en slijterij dat al sinds 2001 actief is in den haag. Sinds 3 jaar bestaat onze slijterij waar we sterke drank verkopen en waar voor ieder wat te vinden is. Wij bieden in ons slijterij aan Rum, Whiskey, Vodka en verschillende soorten likeuren. Wij hebben onze hardlopers zeer scherp geprijsd, waardoor je producten als Smirnoff, Bacardi, johnnie Walker voor een bodemprijs kan inkopen.
In ons avondwinkel vindt u verschillende levensmiddelen zoals melk, brood, beleg, eieren, babyvoeding, frisdrank, toiletartikelen en schoonmaakmiddelen. Ook vindt u bij ons verschillende soorten bieren en wijnen. Daarnaast hebben we een groot assortiment in pools bier en Vodka
Sinds dit jaar zijn we ook gestart met onze bezorgservice. Hierbij bezorgen we tot in de nacht sterke drank, bier, likeurtjes en frisdrank aan uw deur voor een zeer schappelijke prijs! We streven er naar om uw alcohol bestelling binnen 30 minuten bezorgd te krijgen. Wij zijn sterke drank gaan bezorgen om u nog beter tot dienst te zijn en dus niet alleen in ons slijterij aan de goeverneurlaan, maar ook tot aan uw deur. Wij bezorgen in regio den haag en omstreken. Wij bezorgen alcohol voor een hele goedkope prijs, maar weet  dat als u het in de winkel komt kopen, tot 23:00 uur open, het nog veel goedkoper is geprijsd!

Innerlijke virtuele rondleiding

Buitenste virtuele rondleiding

Contactgegevens